Náhodné foto

fcm_spb0910...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
St.přípravka A, 30.9.2011: Medlánky - Zbrojovka 4:5 (1:4) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 30 Září 2011 20:34

:(

Věděli jsme, že se Zbrojovkou to bude jeden z nejtěžších zápasů, ne-li vůbec nejtěžší. Podle jejich soupisky ovšem chybělo několik hráčů ze základní sestavy včetně dvou hvězd Vorlického a Hložka (ti však jezdí se Zbrojovkou většinou jen na turnaje). Nám na druhé straně chyběl běhavý, pracovitý Honys - náš nejlepší střelec minulé sezóny. Nicméně i tak se dal čekat velký tlak ze strany hostů a jejich individuální dovednosti a schopnosti. Našim klukům jsme "vtloukali" do hlavy především poctivé bránění celého týmu a vzájemné zajišťování. Nepovedlo se nám však zachytit úvod zápasu a již v necelé 10. minutě jsme prohrávali 0:3, když jsme Zbrojovce nechali příliš volného prostoru, což umějí dokonale využít. Za tohoto stavu by si asi málokdo vsadil, že by mohlo dojít k nějakému zvratu. Ovšem kluci se z tohoto špatného začátku otřepali a začali zjišťovat, že soupeři jsou kluci jako oni a postupně ztráceli zbytečný respekt. Výsledkem byl mj. i rohový kop, který Martin stříleně poslal před hostující bránu a od Tárika se míč sice šťastně, ale přece odrazil k pravé tyči - snížení na 1:3. Do konce prvního poločasu však soupeř stačil ještě zvýšit opět na rozdíl tří branek. Postupné zlepšování naší hry (hlavně v defenzívě) dávalo jisté  naděje do druhé půle.

I ve druhém poločase byla Zbrojovka aktivnější a fotbalovější, ale do žádných větších šancí se nedostávala. Naopak jsme to byli my, kdo vytěžil z mála maximum. Po dalším Martinově rohovém kopu z pravé strany se k míči dostal Míša, který přiťuknul na krátko Messimu, který propálil vše, co mu stálo v cestě - snížení na 2:4. O chvíli později se kopal další roh, tentokrát zleva, přičemž dnes již osvědčený rozehrávač rohových kopů Martin stříleně poslal míč před soupeřovu bránu a od jednoho z hostujících hráčů se míč dostal k naší radosti do sítě - snížení na 3:4. Při další naší útočné akci se osvědčila známá rychlost Messiho, který při svém úniku udělal kličku i gólmanovi a relativně z velkého úhlu skóroval do prázdné brány - vyrovnáno 4:4!!!! Tento pro nás super výsledek se nám bohužel nepodařilo udržet až do konce. I když si Zbrojovka nevytvořila nějaký drtivý tlak, kdy by nás zamkla před naši bránu, jeden z vysokých míčů se brankáři nepodařilo odvrátit do bezpečí a v následném závaru byl pohotovější soupeř, který tak uzavřel skóre zápasu.

S odstupem času i přes fakt, že soupeř měl v průměru o rok mladší hráče a několik opor mu chybělo, tak za výsledek i předvedenou hru je třeba kluky pochválit. Především za snahu a bojovnost ve druhém poločase a vůli obrátit nepříznivý výsledek. Po několika nepovedených zápasech jsme tak měli možnost shlédnout kvalitní utkání s více než kvalitním soupeřem, ze kterého naši borci mohli i přes porážku odcházet se vztyčenou hlavou. Přejme si jen a doufejme, že v takovýchto výkonech budou pokračovat.

 

Branky: Pivnička Martin 2, Al-Muaied Tárik, Záboj Martin

Sestava: Fárník - Henzl, Růžička, Žíla, Pluskal, Kvapil - Pivnička, Šimíček, Záboj, Stambolidis J. - Al-Muaied

Zapsal: Marek Záboj

Komentáře (4)
Pochvala
4 Pondělí, 03 Říjen 2011 07:52
Daněk M.
Výborný zápas. Strhující tempo. Tohle by si kluci měli zapamatovat a pokračovat v tomto stylu i dál. A to i přes to, že nebylo moc kluků na střídání a udrželi tempo až do konce. Škoda jen toho vlažného začátku, kdy si kluci nechali nasázet tři góly a to se ukázalo být jako rozhodující. O to větší ale pochvala za to, že to nezabalili.
:-)
3 Sobota, 01 Říjen 2011 23:17
Sedlák
Kluci super zápas. Škoda jen, že Zbrojovka přijela bez sedmi nejlepších kluků. Ale než dostat desítku, tak je lepší si zahrát tak vyrovnaný zápas. Borci jen tak dál.
:-)
2 Sobota, 01 Říjen 2011 19:39
Petra Fárníková
Po zápase s mužstvem Tuřan jsme jako diváci viděli krásný zápas. Určitě by si zasloužili za výkon v druhém poločase alespoň tu remízu. KLUCI JEN TAK DÁL! a užít si další zápasy jako tento.
:)
1 Sobota, 01 Říjen 2011 13:35
martin zatec
Klobouk dolů k výkonu klukům. Škoda toho jednoho gólu, nějaký ten bodík by jste si zasloužili :)

Přidej Váš komentář

Vaše jméno:
Předmět:
Komentář:
  Ověřovací kód. Malá písmena bez mezer.
Ověřovací kód:
Aktualizováno Pondělí, 03 Říjen 2011 13:03
 

Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting