Náhodné foto

fcm_mp0809_...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Ml.přípravka B, 6.4.2012: Bosonohy - Medlánky B 5:1 (2:1) aneb "sedm statečných z Medlánek" PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 06 Duben 2012 18:38

Ml.přípravka B zahájila jarní část zápasem v Bosonohách. Bohužel už před zápasem bylo jasné, že Medlánky budou mít velký handicap. Na hřiště vyběhlo jen sedm hráčů z Medlánek a celý zápas měli ve hře o jednoho hráče méně. A to soupeř měl ještě možnost střídání. Bohužel se doplatilo na Velikonoční termín. Ze 16-ti hráčů dorazilo na zápas jen sedmička, po zápase je mohu prohlásit "sedmi statečnými".

I přes menší počet byly Medlánky důstojným soupeřem. Všichni kluci hráli naplno a nenechali soupeři nic zadarmo. A nehrálo se jen před brankou Medlánek. Dařilo se útočit z brejků. První gól vstřelili po zmatku před naší brankou domácí. Ti měli možnost zvýšit stav i z penalty, ale neproměnili. Pak několikrát utekl obraně Michal Němec a jeden brejk proměnil - 1:1. Do konce poločasu ještě pronikl přes celou obranu nejlepší hráč soupeře (hráč č.7) a vrátil vedení domácím. V druhém poločase se více dařilo domácím, kterým se podařilo překonat naší obranu i brankáře. Nám evidentně docházeli síly, ale kluci se nevzdávali a bojovali. V závěru zápasu bych řekl, že jsme měli i velkou převahu. Několikrát jsme běželi sami na branku soupeře, dokonce i ve 4 na 1, ale druhý gól jsme již nepřidali.

I přes porážku jsem byl s průběhem zápasu spokojen. Za bojovnost si kluci zaslouží velkou pochvalu. Bylo vidět, že hráli a běhali nadoraz. Je velké škoda, že jsme se nesešli v početnější sestavě. Tento soupeř byl jak z hlediska tabulky (po podzimu 9., my 10.místo a porazil jen nás), tak i z fotbalové stránky na stejné úrovni (asi 2-3 hráči 2003, většina 2004). A mám obavy, že již nás čekají jen větší a starší kluci.

 

Sestava: Pernica - Kubů, Růžička, Gryc - Němec, Zouhar - Dojiva.

Branky: Němec

Přidej Váš komentář

Vaše jméno:
Předmět:
Komentář:
  Ověřovací kód. Malá písmena bez mezer.
Ověřovací kód:
 

Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting