Náhodné foto

fcm_mp0809_...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Ml.přípravka A, 7.4.2012: Kohoutovice B - Medlánky 0:3 (0:1) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Sobota, 07 Duben 2012 20:46

K prvnímu jarnímu zápasu jsme nastoupili proti soupeři, se kterým jsme se před týdnem rozloučili zápasem o 7. místo (vítězství 2:4) na turnaji v Kohoutovicích. Turnaj byl pořádaný již ve formě 7+1 hráčů v poli, takže to byla výborná průprava na jarní část sezóny. Je jen škoda, že jsme se na turnaji sešli vskutku v žalostném složení (6 hráčů). Jen díky družbě s týmem FC Tišnov jsme turnaj odehráli. Základ dnešního složení zde, ale byl a bylo to poznat.

Na zápas jsme se sešli tak tak v počtu 7+1. Bylo jasné, že to bude fyzicky náročné. Po úvodním hvizdu jsme získali míč a předvedli první náznak útoku. Potom se míče ujal soupeř a začal nás mírně přehrávat. Častěji se dostával k naší bráně, ale dobře pracující obraná čtveřice dokázala útoky odvracet - někdy i za cenu rohu. Naši útočnou snahu představovaly především rychlé kontry, které vedly k velmi nebezpečným situacím před soupeřovou bránou. Jeden z nich nakonec vyústil rychlým výpadem Lukáše Macháčka po pravé straně a střelou, kterou soupeřův brankář neudržel a míč předložil Tomášovi Vaverovi. Ten se před prázdnou bránou nemýlil 0:1! Dále hra pokračovala v podobném duchu a postupem času bylo vidět jak Medlánkám bez možnosti střídat ubývají síly. Disciplinovanost hráčů a taktické pokyny vedly ke zpomalení hry a udrželi jsme se soupeřem krok a čisté skóre, do konce prvního poločasu.

Bylo jasné, že na nás Kohoutovice od začátku 2. poločasu nastoupí, se snahou otočit skóre ve svůj prospěch. Tlak soupeře byl skutečně velký. Snaha soupeře končila naštěstí jen na našich kopačkách a k brankářovi se moc střel nedostalo. Soupeř kopal 2 série rohových kopů, ale i ty bez úspěchu. Bylo vidět, že důsledná obrana soupeři dělá velké problémy. I my jsme se dostali do nadějných situací. Postupně docházely síly i soupeři a hra neměla velké tempo. Soupeř tlačený trenéry i diváky do útoku častěji zapomínal na obranu, čehož jsme dokázali využít krásnou akcí, zakončenou chladnokrevnou střelou Tomáše Vavery 0:2!. Tento gól 4 minuty před koncem nám dal velkou naději na bodový zisk. Soupeř evidentně zaskočený vývojem, se již na tlak nevzmohl a po další rychlé akci Tomáš Vavera završil svůj další hattrick 0:3. Tak skončil i celý zápas.

Překvapivé, ale o to krásnější vítězství je velkou motivací do další práce.

Autor si neklade za cíl objektivnost a všem hráčům MPA vyjadřuje velké uznání!


Střelci: Tomáš Vavera 3
Sestava: Kaman - Pivničková, Smutný, Buda, Strejček - Rous, Macháček - Vavera

Zapsal: Marek Kaman

Komentáře (1)
Gratulace k výkonu a výbornému výsledku
1 Neděle, 08 Duben 2012 11:07
Rosťa Buda
Ahoj kluci,

gratuluji Vám k výsledku i výkonu. Bojovali jste jako lvi:-). Velký dík také patří trenéru M. Kamanovi za perfektní koučování a motivaci hráčů. No a ocenění si zaslouží i všichni přítomní rodiče, kteří i přes sváteční dny upravili své rodinné programy tak, aby kluci přijeli a VYHRÁLI. Kluci, hodně štěstí do dalších mistrovských zápasů!!!

Přidej Váš komentář

Vaše jméno:
Předmět:
Komentář:
  Ověřovací kód. Malá písmena bez mezer.
Ověřovací kód:
Aktualizováno Sobota, 07 Duben 2012 20:47
 

Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting