Náhodné foto

fcm_mp0809_...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Ml.přípravka B, 20.4.2012:Chrlice - Medlánky B 10:1 (7:0) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 20 Duben 2012 22:49

Mladší přípravka odehrála v pátek odpoledne mistrák v Chrlicích. Až těsně před začátkem, se sešlo 7 hráčů a zápas mohl začít. Na vině byla neskutečná dopravní zácpa v centru, z Medlánek jsem já osobně cestoval  něco přes hodinu. Zápas jsme museli začít v sestavě 6+1 a doufali jsme v brzký příjezd dalších hráčů, kteří cestovali na zápas přímo ze školy v přírodě. Nakonec přijeli v průběhu prvního poločasu.

Bohužel nám před zápasem vypadli dva stabilní hráči. Proto jsme byli nakonec rádi za jednoho střídajícího hráče. Zápas jsme museli začít v sestavě 6+1. Chrlice ale ukázali, že hrají fair-play a nastoupili také v tomto počtu. Tímto děkuji soupeři za toto gesto. Už před zápasem dostali hráči informaci o bránění nejlepšího hráče soupeře (č.7 - celkem nám dal 7branek). Ale již po 20sekundách to bylo 1:0, když uvedený hráč prokličkoval celou obranu. Během prvního poločasu byla naše hra špatná, obrana nestíhala. Důvodem byla hlavně absence klíčových hráčů obrany. Postupně jsme přihlíželi, jak se soupeř raduje z dalších gólů. Do kabin se šlo za stavu 7:0 pro domácí.

Druhý poločas byl z naší strany daleko lepší. Cílem bylo nedostat tolik gólů a pokusit se vstřelit aspoň jeden gól. Vše se podařilo. Obrana se zlepšila a dařilo se nám několikrát zaútočit. Jednu rychlou akci po nahrávce Filipa Nesvedy zakončil "rychlík" Michal Němec. Ale i další akce si říkali o gól, ale nepodařilo se. Zejména akce Martina Zouhara byly nadějné.

Zápas jsme prohráli vysoko 1:10, ale za výkon v druhém poločase se kluci nemusí stydět. Hráli dobře, bojovali a dali gól. Ale bohužel proti starším hráčům soupeře se těžko prosazuje. Soupeř měl v týmu i 2 hráčky 2002, a to proti našim 3 hráčům 2005 je velký rozdíl. A nejen fyzicky, ale i fotbalově byl soupeř na tom lépe a po zásluze vyhrál.

 

Sestava: Pernica - Indra, Soušek, Suchánek, Němec, Nesveda, Zouhar, Gryc, Vícenová.

Branky: Němec Michal


Bohužel zápas nedohrála Ema Vícenová pro bolest ruky. Nakonec se ukázalo, že si zlomila vřetení kost (snad si to pamatuji dobře), pravděpodobně během rozcvičení o přestávce inksovala míčem do ruky. Následuje sádra na ruku a přestávka od fotbalu. Za celý tým přeji Emě brzké uzdravení.

Přidej Váš komentář

Vaše jméno:
Předmět:
Komentář:
  Ověřovací kód. Malá písmena bez mezer.
Ověřovací kód:
Aktualizováno Neděle, 22 Duben 2012 15:00
 

Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting