Náhodné foto

fcm_a1112_2...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Ml.přípravka B, 23.6.2012: Turnaj v Lipůvce - 3.místo PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Sobota, 23 Červen 2012 17:40

fcm mpb1112 20120623 turnajlipuvka 001"Konec dobrý, všechno dobrý!!!"  Tak by se dalo napsat hodnocení posledního vystoupení kluků z mladší přípravky B (roč.2004 a ml.) v sezóně 2011-12.

Poslední turnaj odehrál tým ml.přípravky B v Lipůvce. Turnaj byl odehrán v nádherném areálu, za super počasí (možná až moc vedro) a za výborné organizace pořadatelů. Tým Béčka posílili 3 kluci ročníku 2004 z Áčka. Díky posilám jsme vytvořili 2 silné sestavy do turnaje, a to se ukázalo důležité. Odměnou byly vybojované medaile.

Do turnaje jsme vstoupili hned prvním zápasem turnaje proti Rájci. Hrálo se ještě na mokrém trávníku. Soupeřem byl pro nás neznámý Rájec. Zápas byl vyrovnaný, z mého pohledu jsme byli lepším týmem a mohli jsme vyhrát i o víc, ale bohužel jsem nedokázali vystřelit na branku. Jediný gól vstřeli David Strejček, z pozice obránce vyslal přesnou střelu k tyči. Po zápase nás čekala nekonečná pauze skoro 1,5hodiny. Druhý zápas jsme zvládli na výbornou. Proti Kuřimi jsme byli lepším týmem a využili jsme hlavně chyb při rozehrávce soupeře. Třetí zápas jsme sehráli proti NORDICu. Tento tým přivezl na turnaj kluky o min.1 level lepší. Nestačili jsme a prohráli jsme. Nordic  dominoval v celém turnaji a po zásluze vyhrál bez ztráty bodu. Po obědovo-řízkové přestávce jsme pokračovali v zápase. Podle průběhu turnaje jsme věděli, že další zápas hrajeme o zbylé dvě sady medailí. První nás čekali Lelekovice. I přes veškerou snahu se nám nepodařilo ubránit soupeře, hlavně jejich nejlepšího útočníka, který nám nasázel všechny branky. I přes porážku jsme byli stále ve hře o 3.místo. Poslední zápas jsme hráli proti domácímu týmu, který jsme v halové lize nedokázali porazit. Tentokrát ale šlo o úplně jiný zápas. Od začátku kluci makali a zaslouženě vyhráli. Na potvrzení medailí jsme ale ještě museli počkat, protože v případě porážky Lelekovic od Rájce by jsme mohli skončit i na 4.místě. ALe zázrak se nekonal a tak po posledním zápase turnaje bylo jasno - Medlánky budou třetí.

Na vyhlášení dostali kluci vytoužené medaile. Během sezóny kluci sice několik medailí dostali, většinou v této kategorii ale jen za účast. Nyní šlo o první vybojované medaile za 3.místo. V turnaji jsme měli aktivní zápasovou bilanci 3-0-2 i brankovou 11:8. Bylo vidět na klucích jak si užívají gólů a vítězství. A konečně museli mít i radost rodiče. Po sezóně, kdy jsme výhry a dokonce i góly počítali na prstech ruky, to byl na závěr sezóny uklidňující balzám. A jak se říká, na turnaji je důležité vyhrát poslední zápas a to se nám podařilo.

3.místo Medlánek je zásluhou všech kluků v týmu. Od stále lepšícího se Dominika v brance, přes obrance až po útočníky. Každý měl na výsledku týmu svůj podíl a po zásluze dostal na krk od starosty Lipůvky medaili. Bronzovou, podle mě nejcenější za celou za sezónu.

  

Sestava: Pernica - Strejček, Skalník, Macháček, Suchánek - Nesveda, Růžička, Němec, Zouhar.

 

Turnaj pro 2004 a ml., hrálo se na 1/4 hřiště, 4+1, 1x 15min.

 

Odehrané zápasy:

Medlánky - Rájec 1:0

G: Strejček

Medlánky - Kuřim 4:1

G: 3x Němec, Macháček

Medlánky - Nordic 1:4

G: Suchánek

Medlánky - Lelekovice 1:3

G: Němec

Medlánky - Lipůvka 4:0

G: 3x Macháček, Růžička

 

Pořádí: 1. NORDIC, 2. Lelekovice, 3. Medlánky, 4. Rájec, 5. Lipůvka, 6. Kuřim

 

Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Dominik Pernica.

 

Přidej Váš komentář

Vaše jméno:
Předmět:
Komentář:
  Ověřovací kód. Malá písmena bez mezer.
Ověřovací kód:
Aktualizováno Pondělí, 25 Červen 2012 23:29
 

Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Březen 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting