Náhodné foto

fcm_mp1011_...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Ml.přípravka, 13.12.2009: Vítězství na turnaji v Adamově! PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Neděle, 13 Prosinec 2009 15:01

MP0910_tunraj AdamovTým mladší přípravky vyhrál turnaj v Adamově "„O putovní pohár starosty města Adamova“. Turnaje se zúčastnilo 5 týmů, Medlánky na turnaji neprohráli a ani nedostali gól.

Turnaj se hrál ve velké hale na hrišti s opravdu velkými rozměry. Proto jsem se ani po zhlédnutí nedivil, že se hraje v počtu 5+1. Turnaj byl pro 5 týmů, převážně se sjely dle mého názoru B týmy. Kromě Adamova, který hrál s hráči z podzimního náboru. Navíc pořadatelé turnaje změnili propozice turnaje, o čemž jsme ale nevěděli. V pozvánkách bylo uvedeno, že hrají hráči ročníku 2001 a mladší, na místě psali o hráčích od roku 2002. Hned po zjištění jsme se přiznali, že máme 4 hráče ročníku 2001. Pořadatelé neměli nic proti. Jinak musím pořadatele pochválit. Jednalo se o dobře organizovaný turnaj, s občerstvením pro hráče a s velkými cenami pro týmy.

Na turnaj jsme přijeli s ideálním počtem 11 hráčů. Proč ideálním? Mohli jsme střídat 2 "pětky" hráčů. Zápasy jsme se snažili odehrát v rozestavění 2-1-2. Do obrany jsme postavali zkušené borce, do zálohy "běhavce" a do útoku dravé mládí (osob.pozn. z mého pohledu jsou všichni kluci mladí a draví :)).

První dva zápasy se podobali jako vejce vejci. Hráli jsme proti A i B Adamovu a bylo znát, že místní kluci s fotbalem začínají. Byl vidět velký fotbalový a i v některých případech i věkový rozdíl. V zápasech si kluci s chutí zaútočili a nastříleli hodně gólů.

Po dvou fotbalových zápasech nás čekal další zápas: s párkem v restauraci. Všichni kluci souboj zvládli.

Po svačince nás čekali důležité zápasy s již kvalitnějšími soupeři. Nejdříve kluci zvládli přehrát Slovan, když vyhráli nejtěsnějším výsledek 1:0, když se trefil Müsli. Vlastně už Messi, protože změnil po vyhlášení Zlatého míče přezdívku:). Snad se stane stejně úspěšným jako jeho vzor. Zápas jsme vyhráli, ale popravdě řečeno by byla spravedlivější remíza. Po tomto zápasu bylo jasné, že jsme turnaj již vyhráli.

V posledním jsme uhráli bezbrankouvou remísu s Tuřany. Kluci bojovali, ale vypadalo to, jako kdyby se vystříleli všechen střelckým prach s Adamovem a nedokázali se trefit do branky.

Turnaj jsme vyhráli. Kluci měli velkou radost. Bylo ale vidět, že naši kluci byli fotbalově na tom lépe než ostatní týmy. Dá se napsat, že kluci vyhráli turnaj podle očekávání a nevyhrát by byla ostuda. Hlavně těší fakt, že jsme neinkasovali ani jeden gól. Kluci si po dlouhé době užili pocitu vítězství v zápase. A hlavně se ukázalo, že góly umí střílet nejen Müsli, pordón vlastně Messi, ale i nově nalezený střelec Honys, který vstřelil svých prvních pět gólů. Premiérový gól si zapsal i David Nesveda.

Za 1.místo jsme získali zlatý pohár, který teď koluje mezi hráči. Dále na chvíli, vlastně jen na fotografovaní, putovní pohár. Dále jsme získali do týmy fotbalový balón. Navíc jsme získali i ocenění v individuálních soutěžích, když vyhrál se 7-mi góly Messi a podle mě na druhém místě skončil Honys.

Z mého pohledu bych za nejlepšího hráče týmu na tomto turnaji vyhlásil Honyse Janíka.

 

Odehrané zápasy:

FCM - Adamov A 9:0

G: Pivnička 2, Janík 2, Záboj 2, Růžička, Nesveda, Fárník

FCM - Adamov B 8:0

G: Pivnička 4, Janík 3, Záboj

FCM - Slovan 1:0

G: Pivnička

FCM - Tuřany 0:0

G: 0

Sestava (stejná pro všechny zápasy): Šilhánek - Růžička, Žíla; Nesveda, Kvapil - Pivnička, Záboj, Poledňa; Janík, Fárník, Velfl.

Celkové pořadí:

  1. FC Medlánky
  2. Slovan Brno
  3. Tuřany
  4. Adamov A
  5. Adamov B 

Nejlepší střelec turnaje: Martin Pivnička - 7 gólů

Nejlepší hráč týmu (hodnocení trenérů ost.týmů): Martin Záboj

 

Článek z fotbalového webu:

http://www.jmfotbal.cz/clanek-42779-Pohar-starosty-Adamova-zvedly-Medlanky.html

 

Komentáře (4)
Super
4 Středa, 16 Prosinec 2009 14:15
Jakub Švantner
To je super určitě to pozvedne celý tým ;) ať se vám daří i na jiných těchto turnajích!
Janíkovi
3 Středa, 16 Prosinec 2009 09:11
Janíková Dagmar
Děkuji panu trenérovi za moc pěkný článek a za pochvalu Honyse. Měl svůj den. A nejen on. Myslím si, že všichni hráli bezvadně a tohle potřebovali - zazpívat si "hymnu" a mít ten nádherný pocit z vítězství a z daných gólů. Tak jen aby to týmu vydrželo a měli "své dny" i v dalších zápasech a turnajích.
Dagmar Janíková :)
Klobouk dolů
2 Pondělí, 14 Prosinec 2009 14:37
Sima
Blahopřeji Marťovi Zábojovi ke skvělému výkonu !!!
Paráda
1 Neděle, 13 Prosinec 2009 22:19
Vašek Šimíček
Super zpráva,
gratulujeme.

Míša Vašek a Lenka Šimíčci

Přidej Váš komentář

Vaše jméno:
Předmět:
Komentář:
  Ověřovací kód. Malá písmena bez mezer.
Ověřovací kód:
Aktualizováno Pondělí, 18 Leden 2010 19:56
 

Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting