Náhodné foto

fcm_mz0910_...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Přátelské zápasy
Přátelák St. přípravka - FC Kuřim 1:4 (1:0) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Marek Záboj   
Čtvrtek, 08 Září 2011 09:55

V přátelském utkání jsme na domácí půdě uvítali tým FC Kuřim, se kterým se v přípravě utkávámě často. Víme, že je to kvalitní soupeř, který nás vždy prověří. V sestavě měli hráče ročníku 2002, ale technicky a někteří i fyzicky vypadali o rok starší. My jsme nastoupili se smíšenou sestavou, v níž si zahrálo celkem 16 hráčů. Před zápasem bylo vidět na klucích z áčka, že jsou namlsaní po výhře v mistráku nad čafkou a ukázalo se, že právě zápas s Kuřimí jim křidýlka trošku přistřihl. Hned od začátku byla větší fotbalovost na straně soupeře, který nás kombinačně přehrával. My jsme se bránili zuby nehty a až příliš spoléhali na Messiho, že vše zařídí. Po neproměněných šancích Kuřimských jsme se dostali ke slovu i my: Messi z dobré pozice branku jen těsně minul, Martin sám z bezprostřední blízkosti nevyzrál na brankáře hostů, jenž byl bezesporu nejlepším hráčem celého utkání a hlavně díky němu obdrželi hosté pouze jednu branku. Nicméně ke konci prvního poločasu přece jen i on byl krátký na Messiho přesnou střelu z levé strany k pravé tyči a půlka tedy skončila 1:0 v náš prospěch.

Druhý poločas jsme začali celkem aktivně, ale po chybě naší obrany soupeř vyrovnal a za nedlouho v rozmezí asi 7 minut skóroval ještě 2x, takže průběh zápasu zcela otočil. Branky padly většinou po chybách obrany, která nechávala trestuhodně neobsazené hráče hostů v blízkosti naší branky, za což může ale také záloha, která dozadu nefungovala jak by měla. Bez viny není ani náš gólman, když se nepovedl výkop a obrana mu pak nepomohla a nechala útočníka Kuřimi hlavičkou přehodit našeho bezmocného brankáře. Pak jsme ale zabrali dopředu i my a vypracovávali si slibné šance a některé z nich přímo vyložené, když před brankářem se sami ocitli postupně Messi, Honys a Kuba Žíla. Nikdo z nich však nedokázal výborného gólmana překonat. Někdy to chtělo kličku, jindy nahrávku na ještě lépe postaveného hráče nebo přesnější zakončení. Hosté naopak přidali ještě jednu branku a uzavřeli tak účet zápasu.

Myslím, že taková sprška přišla v pravou chvíli. Kluky to vrátí zpátky na zem a měli by se z toho poučit do dalších zápasů. Můžeme se o tom přesvědčit hned zítra v Bosonohách.

Branka: Pivnička

Sestava: Fárník (b. 1. pol.) - Kvapil (b. 2. pol.), Pluskal, Daněk, Růžička, Akajík, Nesveda - Pivnička, Janík, Henzl, Žíla, Velfl (1. pol.), Šilhánek (2. pol.) - Peer, Záboj, Al-Muaied

Hodnocení hráčů:

Martin Pivnička         2
Jan Fárník                2 (1 / 3)
Jan Janík                 2 
Jan PLuskal              2
Jakub Henzl             2
Martin Záboj            3
Jakub Žíla                2
Jan Kvapil                3 (2 / 4)
Tomáš Růžička          3 
Tomáš Daněk            3
Jan Akajík                3
Tárik Al-Muaied         3
Afrim Peer                3
David Nesveda          3
Richard Velfl              4
Patrik Šilhánek          4
Aktualizováno Čtvrtek, 08 Září 2011 11:10
 


Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Nové komentáře

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting