Náhodné foto

fcm_2010062...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
obchod
Web: Obchod s tričkami pozastaven, vedení klubu se nelíbí články na webu PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pondělí, 02 Listopad 2009 23:25

jaMinulý týden jsem dostal jako osoba Oto Růžička pozvánku na schůzi výboru FC Medlánky na 27.10.2009 s informací, že dost lidí (z výboru) mě chce poznat a promluvit si. Na základě předchozí emailové korespondence jsem tušil, že se bude jednat o prodej triček FC Medlánky. Na schůzi jsem přišel, přišel i výbor ve čtyřčlenném složení (kompletní výbor to ale nebyl).

Prvním a asi největším problémem byl prodej triček, který jsem inzeroval na těchto webových stránkách. Bylo mě sděleno, abych ukončil s okamžitou platností prodej přes internetové stránky. Jinak budu vystaven trestnímu stíhání podle §152 o autorském zákoně, odst.2 (pokud si ty čísla dobře pamatuji) se sazbou 1 rok,... Byl zmíněn i případ, kdy mě může navštívit ruská menšina a naučit mě rusky :) Např.  jak by tomu bylo v případě prodeje triček Komety. Termínem pro odstranění bylo pondělí 2.11., a to jsem splnil. Tímto oznamuji, že od dnešního dne 2.11. nemohu prodávat přes internetové stránky trička "FC Medlánky". Přiznávám, že jsem znak FC Medlánek použil i na potisk triček mimo sponzorského daru do týmu ml.přípravky. Sám jsem se označil za "vietnamského prodejce" těchto triček.

Druhým bodem, který se týkal mé osoby, byly tyto internetové stránky. Výbor je znepokojen z informací, které jsou uveřejněny na tomto webu. Zejména článek hodnotící oslavy 80.let fotbalu (pro připomenutí zde). Jelikož jsem nebyl připraven na tento bod, nemohl jsem přímo na místě reagovat. Po připomenutí článku si stojím za tím, co jsem napsal k této oslavě v době psaní textu.

Dále jsem se dozvěděl, že se v nejbližší době budou konat volby do výboru. Termín měl být podzim, ale asi budou až na jaře. Pan předseda Muller sdělil názor, že by se měli internetové stránky klubu sjednotit (jsou na mysli oficiální stránky [odkaz] a asi tyto, které čtete). A to bude úkolem nového výboru.

Posledním bodem, který jsem rozpoutal já, byl sponzoring jednotlivých týmů a malá informovanost hlavně mezi rodiči. Tento bod bude mít pokračování na další schůzi.

 

I přes hodně negativních zpráv hodnotím setkání s výborem klubu pozitivně. Jak z pohledu redaktora webu, tak i prodejce triček (vím na čem jsem a poučil jsem se v zákonech). 

A taky určitě z pohledu trenéra ml.přípravky. Moje obavy, že po pěti porážkách a 8.místě po podzimu budu od týmu odvolán byla ve vzduchu a popravdě řečeno jsem se jí i obával. Ale jak se ukázalo, teprve po podzimní části byl výboru představen jeden ze dvou trenérů ml.přípravky. Snad se tedy nebude opakovat trapná situace, kdy ani správce hřiště po polovině podzimní části nepozná trenéra přípravky od trenéra hostujícího týmu (Otázka pro výbor: poznáte dalšího trenéra ml.přípravky?).

A naopak jsem rád, že jsem konečně poznal oficiálně aspoň 4 členy výboru a vím, že čtou tyto stránky. a to jak z pohledu trenéra ml.přípravky, tak i z pohledu redaktora "neoficiálních stránek klubu". Další poznám snad příště.


Osobní poznámka na závěr:

Tyto informace píši dne 2.11. tak, jak je mám zrovna na jazyku.

Chtěl bych se tímto omluvit klubu FC Medlánky, o.s. za zneužití loga na tričkách, které jsem prodával rodičům a přátelům klubu.

Fotbalu jsme propadl a hlavně tomu FCM. Jsem si vědom toho, že hodně lidí dělá pro klub více než já, jak časově tak i finančně. Jestli jsou brány tyto stránky jako negativní a nepodporující klub, tak je ukončím. Ale podle ohlasů z mladších kategorií jsou vítany.

A aby se internetové stránky nepletly, tak je změním v nejbližší době  třeba na stránky "přátel klubu" nebo tak nějak. :)

 

 

Aktualizováno Pondělí, 02 Listopad 2009 23:41
 


Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting