Náhodné foto

fcm_mp0809_...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Starší žáci
St.žáci, 23.6.2012: Turnaj v Mokré - Horákov - 1.místo PDF Tisk Email
Napsal uživatel martin zatloukal   
Pondělí, 25 Červen 2012 18:37

Skupina - hrálo se na 1/2 hřiště, 1x25 min, 6+1

FC Medlánky - Mokrá Horákov 3:1

FC Medlánky - Řečkovice 1:0

FC Medlánky - Rosice 4:0

Finále - na celém hřišti, 2x25 min, 10+1

FC Medlánky - Mokrá Horákov 8:1

 

Konečné pořadí:

1. FC Medlánky

2. Mokrá Horákov

3. Řečkovice

4. Rosice

 

Kuba Rolín získal zaslouženě svou druhou sošku za nejlepšího střelce :) Ceny nám předával Petr Švancara.

Tak tím už sezóna asi opravdu skončila :)) :/

 

 

 
Dorost, 10.6.2012: MCV - Medlánky 2:6 PDF Tisk Email
Napsal uživatel martin zatloukal   
Neděle, 10 Červen 2012 15:42

Střelci: Ondra Dvořák 2, Michal Čermák 2, Alexis Moras, vlastní

 
St.žáci, 3.6.2012: Medlánky - Čebín 15:0 (9:0) PDF Tisk Email
Napsal uživatel martin zatloukal   
Neděle, 03 Červen 2012 14:38

 Tak k tomuhle celkem nefotbalovému výsledku můžu akorát říct, že soupeř hrál po celou dobu 8+1.. :/ Gólů jsme mohli dát ale více :) Tím pádem napíšu pár řádků k sezóně, aji nějaké ty statistiky :)

   První část, tedy ta podzimní, jsme byli v soutěži úplně nový. Přesto jsme se umístili na krásném 2. místě. Hodně zápasů ale nebyly naše výkony moc ideální a vyhrávali jsme s velkou dávkou štěstí.

   Ve druhé to bylo o poznání lepší, dokázali jsme i s velmi těžkými soupeři hrát super fotbal. Od zápasu s Bučovicemi jsme se dostali na první místo, potom nás už nikdo nestačil předběhnout a jako nováčci jsme se mohli stát mistrem 1.A třídy Jihomorvaského kraje ;)

Statistiky - zajímavosti:

- celková bilance našich zápasů za sezonu je 16 výher, 2 prohry a 2 remízy (50b)

- jsme tým, který nejvíc gólů dal(83), a nejmín dostal(17)

- body jsme ztratili jen s týmy začínajícími na písmeno "S" :D

- Kuba Rolcek je s 33 góly nejlepším střelcem

Poděkování:

1. klukům z ml.žáků A kteří nám po celou dobu pomáhali a doplnovali skvěle tým

2. fanouškům - za nejlepší fanouškovský kotel v soutěži

3. tak určitě trenérům - za jejich trpělivost a snahu nás něco naučit, snad jsme se jim dobře odměnili :)

  Ještě bych chtěl popřát všem borcům r.97 keří jdou do dorostu, aby se jim tak super dařilo jako tady, konkrétně: Marco Panascí, Jirka(Jiřina) Hradecký, Kuba Skalník(Šutr), Kuba Rolín(Rolcek) =D

Všechny výsledky zde: http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/jihomoravsky/souteze.asp?soutez=620E2A

Tak do příští sezony nabrat odvahu a sílu, máme na to, FCM jedem!! :D

Střelci: Panascí 5, Rolín 4, Jiříček 3, Meduňa, Halma, Švantner

 

Aktualizováno Sobota, 09 Červen 2012 09:06
 
St.žáci, 27.5.2012: Medlánky - Řečkovice 5:1 (1:1) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Neděle, 27 Květen 2012 15:07

 Další z očekáváných medlánecko řečkovických derby. Medlánky oba dva poslední zápasy vyhrály, jak na VUT tak i na podzim v Řečkovicích. Navíc by nám výhra zajistila jisté první místo v tabulce. Tím pádem zápas jak má být :D

  Soupeř už od prvních minutách ukázal, že i  přes svoje spodnější postavení v tabulce bude kousat. První gólu jsme se ujali ale my. Rolcek dokázal najít před bránou trestuhodně volného Michala Jiříčka, ten s pomocí břevna zavěsil :) Ke konci poločasu nás Řečkovice tlačili, naši nedůslednou obranu potrestali pohledným gólem a rázem to bylo vše tam, kde to začalo - nerozhodný výsledek.

Tím teda skončil první poločas, do toho druhého bylo vše ještě otevřené.

   Druhý poločas lze popsat jako probuzení střelecké formy Michala Jiříčka. Dvoumi góly - zároveň velmi uklidnujícími pro naši hru - zaznamenal hattrick. V následujícíh minutách nastoupili náhradníci z ml.žáků A a v řečkovické obraně dělali pořádný průvan. :) A aby se neřeklo tak se prosadil dvakrát i nejlepší střelec ligy Kuba Rolcek. Dovolil si pár kliček a s radostí prostřelil i gólmana.

Tím byly dokončené fotbalové hody a mohlo se akorát slavit jisté vítězství 1.A třídy Jihomoravského kraje! Na nováčka celkem slušné, ne? =)) 

  Děkuju všem fanouškům kteří nám dodávali odvahu a trenérům samozřejmě taky!

Sestava: Panascí - Kachlíř, Švantner(C), Hradecký, Skalník - Dundel, Paneš, Zatloukal, Meduňa - Jiříček, Rolín (Veverka, Štoss, Růžička)

Střelci: Jiříček 3, Rolín 2

 

Aktualizováno Sobota, 02 Červen 2012 08:24
 
St.žáci, 23.5.2012: Rájec-Jestřebí - Medlánky 1:7 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Čtvrtek, 24 Květen 2012 19:24

Branky: Rolín 5, Piák, Štoss

 
St.žáci, 19.5.2012: Svratka Brno B - Medlánky 0:2 PDF Tisk Email
Napsal uživatel martin zatloukal   
Neděle, 20 Květen 2012 21:16

?

?

 Jako lídři tabulky jsme se vydali vstříc velmi těžkému zápasu. Dnes za hezkého počasí jsme potkali Svratku Brno B. A tentokrát to bylo opravdu béčko.. :) Na to jsme ale v tu chvíli nemohli brát ohled. V případě výhry by jsme už jednou nohou stáli na stupni vítězů. :P Motivace byla tím pádem velká :)

  Svratka hned od prvních minut ukazovala svoje kvality, my ale nebyli pozadu a snažili jsme se také něco předvést. Hra byla vyrovnaná a tento fotbal se divákům líbil. Nápor soupeřů ale zesílil a počet rohů a standartek proti nám se zvyšoval. No nechybělo málo a prohráváme o gól, skvěle nás podržel gólman Marco. Naše první gólovka se zrodila hned po nástupu Damiána Bittoa na hřiště. Uvolnil se a poslal Rolcka mezi obránce. Ten si položil gólmana, ale trefil jen boční sít. První gól přeci jen přišel. Kuba Skalník předvedl sólo přes tucet obránců a nezapomněl překonat i gólmana - 0:1 pro nás - nádherný gól. Za 35 minut jsme měli do druhé poločasu výhodnější postavení. :)

  Druhý poločas - základem byla určitě dobrá obrana. V druhém poločase přišel na řadu i náš druhý gól. Odražený balón z rohu trochu se štěstím Kuba Šutr dokázal propálit do brány. 0:2 - no, vypadalo to slibně. Svratce už nezbývalo nic jiného než to zkusit a dala se více na útočení. My udělali pravý opak a většinu míčů jsme se snažili dostat co nejdál :/ Soupeř se do větší šance už nedostal, takže se poslední minuty dohrávali celkem v klidu. K závěru měl asi 2 tutovky náhradník Filip Štoss, z otevřené obrany ale gólmana nepřekonal.

  Musíme všechny borce pochválit za hezký a bojovný výkon a myslím, že 3 body putují správně do Medlánek. Taky přeju Damiánu Bittoovi, aby se po dnešním zranění o nejrychleji uzdravil. FCM! :)

Sestava: Panascí - Kachlíř, Švantner(C), Hradecký - Dundel, Paneš, Zatloukal, Piák - Rolín, Skalník, Meduňa (Bitto, Štoss a Růžička - ml.žáci A)

Branky: Skalník 2

Aktualizováno Čtvrtek, 24 Květen 2012 10:48
 
St.žáci, 8.5.2012: Medlánky - Rousínov 4:0 PDF Tisk Email
Napsal uživatel martin zatloukal   
Středa, 09 Květen 2012 12:42

Tak .. :) Nepovedený zápas se Slavkovem jsme museli hodit za hlavu. Dnes jsme měli více než dobrou příležitost ukázat, že jsme dobří fotbalisti. Proti Rousínovu jsme nastoupili s velkou podporou fanoušků a byl to dobrý pocit :)

  Od začátku jsme se snažili o pohledný fotbal a pěkné akce. No ještě aby ne, šlo celkem o hodně. :P Při prvním gólu se ujala jedna z mnoha přihrávek mezi stopery. Využil ji již nejlepší střelec ligy - Kuba Rolcek. V dalších minutách se dostal k náporu Rousínov, naštěstí se dostali jen k pár přímým kopům, které jsme dokázali odvrátit a opět zaměřit snahu na útočení. Ta sice gól nepřinesla, ale do konce první půlky jsme dokázali soupeře ještě trochu zatlačit a vytvořit pár šancí. :)

  V druhým poločase jsme v tlaku nepřestali, bylo pár pěkných úniků po pravé straně, občas i středem. Další zásah Kuby Rolína byl téměř přes kopírák, bálon za obranu dobře využil a vedení zvýšil na 2:0. Od těchto chvil si myslím, že jsme dohrávali v pohodě a bez úhony, hráli jsme pěkně a snažili se přidat ještě nějaký ten gól. A povedlo se. Svůj hattrick završil Kuba Rolcek originálním způsobem. Ujal se odraženého balónu z rohu a ve výskoku napálil míč do kasy soupeře. Teď jsme si mohli zápas opravdu jen užívat, jak výsledek tak podporu fanošků.  V posledních pár minutách si dal ještě gól Žanek Meduňa, brankářovi nedal prakticky žádnou šanci.

 Borci super :) Máme dobře nakročeno, tak nepolevit a hlavu vzhůru do dalších zápasů!! FCM! =) Velké dík patří také fakouškům.

Sestava: Panascí - Kachlíř, Švantner(C), Hradecký - Dundel, Skalník, Zatloukal, Meduňa - Jiříček, Bitto, Rolín ( Paneš, Lakkis, Piák, Růžička)

Střelci: Rolín 3, Meduňa

Aktualizováno Sobota, 12 Květen 2012 19:43
Celý článek...
 
St.žáci, 6.5.2012: Slavkov - Medlánky 3:2 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Neděle, 06 Květen 2012 22:21

:(

Branky: Rolín, Skalník

 
St.žáci, 29.4.2012: Medlánky - Kuřim 14:0 PDF Tisk Email
Napsal uživatel martin zatloukal   
Neděle, 29 Duben 2012 19:26

 K prvnímu domácímu zápasu za nádherného počasí jsme přivítali Kuřim :) Nemusíte mít obavy a vidíte správně, zápas skončil 14:0. Určitě ale musím zmínit, že Kuřim hrála většinu zápasu 9+1 z důvodu nedostatku hráčů. I přesto si myslím že podala bojovný výkon a zaslouží pochvalu.

 Gólů padalo opravdu hodně, většina našich hráčů si nějaký dal a třeba bude do dalších zápasů více motivace, neboť jsme se dostali na 1.místo v tabulce a na 2. Rousínov máme náskok 3 bodů.

  Z hrušky dolů!! :) Jedeme dááll :))

 

Sestava: Panascí - Meduňa, Trávníček, Hradecký - Dundel, Skalník, Zatloukal, Švantner - Jiříček, Bitto, Rolín (Růžička, Kachlíř)

Střelci: Rolín 4, Jiříček 3, Bitto 2, Švantner 2, Hradecký, Meduňa, Skalník

 

Aktualizováno Čtvrtek, 03 Květen 2012 18:30
 
St.žáci, 22.4.2012: Bučovice Medlánky 1:4 PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pondělí, 23 Duben 2012 06:57

Po týdenní pauze jsme jeli na zápas s cílem vítězství a opět chytnout zápasové tempo. Skvělou příležitost jsme na to měli v Bučovicích.

  Prvních pár minut to tak ale vůbec nevypadalo, buď to bylo nerozehraností, možná jsme byli omámeni nádherným areálem, který mají Bučovice k dispozoci, nebo byla někde nějaká pěkná holka :) Soupeř toho taky využil, prvně zahrozil tyčkou, následně už nezaváhal a dostal se do vedení. Až toto nás asi trochu nakoplo, šance jako vždy byli, ale problém se zakončením stále trvá. Přece jenom se nějaké uchytily, Michal Jiříček přihrál Marcovi a ten z úhlu trefil prázdnou bránu. Před poločasem ještě s trochou štěstí dal gól Kuba Rolcek :) Za 35 minut jsme tedy měli výhodu jednoho gólu, ale rozhodně bylo potřeba něco zlepšit.

  V druhém poločase se hrálo většinu času na polovině Bučovic, gólú jako vždy mohlo být více, ale dokázali jsme dát jen dva. Na výhru to ale stačilo, což je hlavní. Naši obranu občas individuálními útoky hráč s číslem 10, naštěstí se gólově neprosadil a my máme z venku další 3 body. :)

 

Branky:  Rolín 3, Panascí

Aktualizováno Čtvrtek, 03 Květen 2012 18:17
 
St.žáci, 7.4.2012: Šlapanice - Medlánky 0:2 (0:2) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Sobota, 07 Duben 2012 20:45

:D

Aktualizováno Pondělí, 09 Duben 2012 13:48
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 1 z 5

Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting