Náhodné foto

fcm_spb0910...
Image Detail

Fotoalbum FC Medlánky

Facebook



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Mladší přípravka

Vítejte v kategorii mladší přípravky.

V sezóně 2011-12 v mladší přípravce hrají kluci a holky ročník 2003-05. V mistrovských zápasech hrají za Medlánky 2 týmy, oba v III.třídě MěFS.

Foto: Mladší přípravka B


 



Ml.přípravka B, 8.10.2010: Bosonohy - Medlánky B 11:0 (8:0) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 08 Říjen 2010 19:05
Zamračený
 
Ml.přípravka A, 8.10.2010: Medlánky - S.Lískovec B 13:0 (6:0) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 08 Říjen 2010 19:02

Usmívající se

Branky: Pluskal Jan 3, Janík Jan 3, Peer Afrim 3, Fárník Jan 2, Stambolidis Janis, Záboj Martin

Sestava: Fárník (Kvapil) - Kvapil (Fárník), Pluskal, Daněk, Stambolidis M. - Janík, Záboj, Stambolidis J. - Peer, Poledňa

 

K dalšímu mistrovskému utkání k nám zavítal Starý Lískovec, který se po prohře s Moravskou Slavií propadl až na poslední místo v tabulce. Favorit byl tedy celkem jasný. Soupeř ale přijel s nízkým počtem hráčů a obávali jsme se, že pdobně jako s Morendou (která nepřijela vůbec) sice tři body zůstanou doma, ale naši kluci by se případně nezapsali do listiny střelců a příliš nenavýšili naše aktivní skóre (pozn.: při kontumaci je zapsán výsledek 3:0). Naštěstí nakonec počet hráčů umožnil zápas odehrát s tím, že se hrálo 6 hráčů v poli namísto 7. V tomto počtu jsme hráli i my, aby to bylo fair play (pozn.: mohli jsme nastoupit i v plném počtu a konečné skóre by možná bylo i vyšší).

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo je na hřišti pánem a byla otázka času, kdy dáme první gól. Ten však dlouhé minuty nepřicházel. Útočili jsme do přehuštěné obrany a nedařila se nám souhra a finální přihrávka. Až konečně Johny asi po 10-15 min. hry svou dalekonosnou střelou rozvlinl síť. Tentýž hráč se trefil ještě 2x. Hattrickem se zaskvěl opět nejběhavější hráč Honys a také dravý útočník Afrim. Další dva góly přidal Žanek, kterého v bráně o poločase vystřídal Honza. Po jednom zásahu mají na kontě Janis a Martin, který zakončoval po individuální akci - míč si pěkně zpracoval na pravé straně soupeřova hřiště a po rychlé kličce obránci zkušeně zavěsil.

Výsledek je sice jednoznačný, ale předvedená hra myslím příliš neodpovídala našim možnostem. Chybělo více nahrávek a klidu v zakončení. Pokud chceme uspět příští zápas v Žebětíně (což bude přímý souboj o 2. místo v tabulce!) musíme se zlepšit.

Aktualizováno Úterý, 12 Říjen 2010 08:40
 
Ml.přípravka A, 1.10.2010: Svratka B - Medlánky 1:2 (1:0) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 01 Říjen 2010 19:33

Usmívající se

Branky: Pluskal Jan, Fárník Jan

Sestava: Fárník (Kvapil) - Kvapil (Fárník), Pluskal (C), Daněk, Stambolidis M., Janík, Záboj, Stambolidis J. - Poledňa, Peer

 

Předzápasový pohled na tabulku sváděl k myšlenkám, že by to měl být jednoznačný a pro nás jednoduchý zápas. Vždyť Svratka se krčila ke konci tabulky s jedním bodem a my jsme kromě Zbrojovky neokusili hořkost porážky a jinak vše zatím vyhráli. Opak byl ale pravdou. Hned z prvního útoku domácí nebezpečně provětrali naši obranu. V úvodu utkání jsme působili velmi ospalým dojmem a nedařilo se nám ani jednoduše odvracet nájezdy soupeře. Po přímém kopu Svratky z poloviny soupeře se míč dostal až před naši bránu a po závaru, když jsme několikrát minuli míč a nedokázali ho odkopnout, jsme inkasovali. V první půli jsme si moc šancí nevytvořili, až na jeden samostatný nájezd Honyse, kterému však v rozhodujcíí chvíli odskočil míč a domácí brankář ho pokryl.

V poločase jsme se rozhodli k riskantnímu kroku: do brány místo Žanka šel chytat Honza a Žanek měl za úkol podpořit náš ne příliš výrazný útok. Později se ukázalo, že v tomto případě platilo přísloví "risk je zisk". Ve druhé půli jsme se dokázali zlepšit jak v obraně, tak v ofenzívě. Hlavně Johny se ukázal jako správný kapitán a svými odkopy řešil hrozící nebezpečí. Po jednom jeho takovém nákopu z poloviny hřiště se skákající míč dostal až před brankáře soupeře, přes kterého míč přeskočil a skončil k naší radosti v síti - 1:1! Pak jsme se několikrát dostali sami před domácího gólmana, kterého hlavně Žanek mohl min. 2x překonat, ale chyběla přesnost v zakončení. Blížil se konec zápasu, rozhodčí si již kontroloval čas na hodinkách, když přišla pro nás nejkrásnější chvíle a současně nejhezčí akce tohoto a možná i několika posledních zápasů: opět výborný, běhavý  a neúnavný Honys vybojoval a potáhl míč po své pravé straně a krásně našel volného Žanka na úrovni penalty. Ten na nic nečekal a aniž si míč zpracoval napálil ho z voleje tak suprově, že skončil v pravé šibenici bezmocného gólmana - vedeme 2:1. Tento stav se nám podařilo udržet a ze Svratky odvážíme sice očekávané, ale nakonec opravdu vydřené a zlaté tři body, když vítězný gól bych určitě označil za gól měsíce a možná v našem týmu i za gól roku. Tím také Žanek znovu dost značně oživil otázku pro trenéry, zda ho v brance není škoda........?!

Teď nás čeká doma Starý Lískovec a podle papírových předpokladů by to měl být "opět" jednoznačný zápas v náš prospěch, a že by se konečně trenéři i kluci dočkali klidného utkání a nemuseli se strachovat o výsledek. Ale jak se říká: "neříkej hop, dokud nepřeskočíš" nebo se zpívá: "a ten míč kulatý, věc je záludná.....", tak věřme a držme palce.

Aktualizováno Pondělí, 04 Říjen 2010 09:29
 
Ml.přípravka B, 1.10.2010: Medlánky B - Sparta B 0:7 (0:3) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 01 Říjen 2010 19:31
Zamračený
 
Ml.přípravka A, 24.9.2010: Medlánky - Líšeň B 2:1 (1:1) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 24 Září 2010 20:10

Komentář k zápasu od trenéra Marka Záboje:

Sestava: Fárník - Kvapil, Pluskal, Daněk, Stambolidis M. - Janík, Záboj, Stambolidis J. - Poledňa, Peer.

Góly: Pluskal, Janík

Poločas: 1:1

V zápase plném šancí jsme po rychlém protiútoku inkasovali jako první, i když vyložených příležitostí jsme měli více my. Do poločasu se nám podařilo alespoň vyrovnat zásluhou Johnyho přímého kopu. Ve druhé půli pokračovalo naše trápení v útoku. Naštěstí se aspoň jeden průnik podařilo Honysovi přetavit ve vítězný gól.

Aktualizováno Neděle, 03 Říjen 2010 17:31
 
Ml. přípravka, 20.9.2010: Přátelák Medlánky A - Svratka 1:0 (0:0) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Marek Záboj   
Úterý, 21 Září 2010 10:34

Sestava: Šilhánek - Kvapil, Pluskal, Daněk, Stambolidis M., Janík, Záboj, Stambolidis J., Fárník, Poledňa, Velfl, Peer

Gól: Záboj (pen.)

V dalším přátelském zápase (na podzim již třetím) se naše mladší přípravka A na domácím hřišti utkala s týmem FC Svratka (hráči patřící do áčka, ale spíše střídající - podle info od trenéra). Hrálo se klasicky 2 x 25 min. Rozestavění 3-3-1 se neměnilo, ale došlo ke změně v systému střídání. Vždy jsme vystřídali celou trojici obranců, záložníci se posunuli na jejich místo a střídající hráči šli do zálohy, příp. do útoku. Musím přiznat obavy, které jsem měl z toho, že kluci v tom budou mít zmatek, ale až na pár případů se klukům celkem dařilo obsazovat svoje posty. V prvním poločase jsme žádnou větší šanci neviděli a hrálo se většinou o střed hřiště. Na obou stranách se kopalo pouze pár rohů. Do druhé půle jsme nastoupili v rozestavění jako na mistrovských utkáních, ale obraz hry se příliš neměnil. Na obou stranách se hráči sice dostali k zakončení, ale bylo nepřesné nebo v našem případě kryl všechny střelecké pokusy Patrik, který svými většinou dlouhými výkopy dostával míč hluboko na soupeřovu polovinu. Škoda jen, že naším přílišným zatažením jsme je nedokázali více využít. Nicméně pár kombinacemi nebo průniky se nám podařilo dostat před bránu Svratky. Především Žanek s Afrimem se drali hodně dopředu. Právě po faulu na našeho brankáře v roli útočníka Žanka, který by jinak již sám postupoval na gólmana, jsme dostali výhodu pokutového kopu. K němu se postavil osvědčený exekutor ze Soběšic Martin a potvrdil, že penalty proměňovat umí - vedeme 1:0. Tento stav vydržel až do konce zápasu, takže medlánecká tvrz odolala dalšímu nájezdu.....! Snad se nám podaří na vítězné vlně pokračovat, a to hned v pátek, kdy hostíme mužstvo Líšně B.

Kluci, díky za bojovnost, snahu a výhru. Dík patří také panu rozhodčímu (Mirek Daněk), který měl cit pro hru a nikomu nenadržoval.

Aktualizováno Úterý, 21 Září 2010 10:38
 
Ml.přípravka A, 17.9.2010: Soběšice - Medlánky 1:3 (1:1) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 17 Září 2010 22:12

Usmívající se

Branky: Záboj Martin 2, Janík Jan

 

 
Ml.přípravka B, 17.9.2010: Medlánky B - Líšeň C 0:8 (0:5) PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Pátek, 17 Září 2010 22:10

Ke třetímu mistrovskému zápasu nastoupili nejmladší hráči FC Medlánek konečně na domácím hřišti proti týmu Líšně. Před zápasem měli hráči velký respekt  k soupeři, který doposud "kosí" jednoho soupeře za druhým. Úkolem hráčů byla především dobrá obrana. Do obrany se po krátké nemoci navrátil Ládík Buda, ale zase vypadla hvězda minulého zápasu Verča. Hráči nastoupili v rozestavění 3-3-1. Překvapivě se hned od začátku nekonal očekávaný gólostroj Líšně. Gól do sítě Medlánek přeci jen padl, poté co přetížená obrana musela kapitulovat. Následně Medlánky začali více podléhat velkému tlaku. V prvním poločase Medlánky inkasovali ještě 4 x. 3 góly padly rychle po sobě po nedoruzmění obrany a brankáře. Od dalšího přídělu zachránilo Medlánky trestuhodné zahazování šancí soupeřem.  Přesto bylo na Medlánkách vidět zlepšení a důslednější hra v obraně. K vážnějšímu ohrožení půlky hřiště se Medlánky v I. poločase nedostaly.

Do druhého poločasu nastoupily Medlánky s vědomím, že musí ještě více bránit a proto byl systém 4 - 3 - 0. Díky tomuto systému byl gólostroj Líšně přeci jen výrazně oslaben. V obraně Medlánek nadále dobře působil Ládík Buda, který ač obdržel tvrdý úder míčem do obličeje, strhl svým výkonem i další obránce Tomáše Kroupu, Matouše Kamana a Jakuba Růžičku. Směrem dopředu se Medlánky osmělovali častěji, ale snaha byla marná a k ohrožení branky Líšně to nevedlo. Přesto byly díky velké snaze Matěje Rouse, Denise Součka a Lukáše Macháčka na půlce soupeře přeci jen častějšími hosty. Díky zlepšené hře v druhém poločase a mírnému polevení soupeře Medlánky obdržely již jen 3 góly a zápas tak skončil 0:8 ve prospěch silné Líšně. Na hráčích Medlánek bylo vidět zlepšení, které dává velkou naději do dalších mistrovských zápasů.

Sestava: Šilhánek - Růžička, Buda, Kaman, Kroupa - Rous, Macháček, Vrzal, Štěpánek - Chovanec, Souček

 

Napsal: Marek Kaman

Aktualizováno Pátek, 17 Září 2010 22:10
 
Ml.přípravka: Soupiska FC Medlánky - Mladší přípravka B 2010-11 (podzim): PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Úterý, 14 Září 2010 22:58

Soupiska FC Medlánky - Mladší přípravka B 2010-11 (podzim):

Příjmení Jméno Narození Č.dresu Post Profil 2010-11: Profil 2009-10: Pozn.
Buda Vladimír 30.7.2003 foto hráče
Chovanec Ondřej 6.3.2004 foto hráče
Kaman Matouš 11.6.2003 foto hráče
Kroupa Tomáš 30.10.2002 foto hráče
Macháček Lukáš 1.4.2004 3 profil hráče
Pivničková Veronika 5.3.2003
Rous Matěj 24.12.2003 foto hráče
Růžička Jakub 10.5.2004 6 profil hráče
Souček Denis 14.7.2002
Šilhánek Patrik 14.11.2002 1 brankář detail hráče
Štěpánek Thomas 14.8.2003 foto hráče
Vrzal Dominik 19.11.2003 profil hráče
 
Trenéři:
Kaman Marek

  

Aktualizováno 14.9.2010


 

Profily a případné aktualizace posílejte emailem.

 

Aktualizováno Středa, 22 Září 2010 20:13
 
Ml.přípravka: Soupiska FC Medlánky - mladší přípravka A 2010-11 (podzim): PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Úterý, 14 Září 2010 11:28

Soupiska FC Medlánky - mladší přípravka A 2010-11 (podzim):

Příjmení Jméno Narození Č.dresu Post Profil 2010-11: Profil 2009-10: Pozn.
Daněk Tomáš 26.4.2002 8 profil hráče
Fárník Jan 2.9.2002 9 brankář foto hráče detail hráče
Janík Jan 14.6.2002 4 profil hráče detail hráče
Kvapil Jan 24.1.2002 3 foto hráče detail hráče
Patloka David 11.4.2002 5 foto hráče
Peer Afrim 11.11.2002 15 foto hráče detail hráče
Pluskal Jan 2.1.2002 14 profil hráče
Poledňa Lukáš 9.8.2002 12 foto hráče detail hráče
Stambolidis Janis 9.5.2002 profil hráče
Stambolidis Markos 9.5.2002 profil hráče
Velfl Richard 19.12.2002 13 foto hráče detail hráče
Záboj Martin 13.11.2002 7 profil hráče detail hráče
 
Trenéři:
Záboj Marek
Kvapil Zdeněk

  

Aktualizováno 20.9.2010


 

Profily a případné aktualizace posílejte emailem.

Aktualizováno Čtvrtek, 04 Listopad 2010 12:25
 
Ml.přípravka A, 10.9.2010: Medlánky - Mor.Slavia B 3:0 kontumace PDF Tisk Email
Napsal uživatel Oto Růžička   
Sobota, 11 Září 2010 08:01
Usmívající se
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další > Konec >>

Strana 9 z 15

Hledej na webu

Bleskové zprávy

13.7.: Probíhají úpravy webu - přechod na vyšší verzi systému. Prosím všechny, aby na web nevkládali články. Dík.


 

Aktuální počasí


Kalendář akcí

<<  Duben 2024  >>
 Po  Út  St  Čt  Pá  So  Ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Nejbližší akce

No current events.

Předpověď počasí

Fotbalový klub z Medlánek, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting